Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon – Newsbit.nl

Home » Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon – Newsbit.nl
Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon – Newsbit.nl

Home Altcoin Nieuws Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon
Leon Markus 27-05-2022 09:34u leestijd 2 – 2 min
Als het aan Polygon ligt moeten we Terra 2.0 snel vergeten en zou het voor de meeste projecten goed zijn om naar de Polygon blockchain te verhuizen.
Ryan Wyatt, de CEO van Polygon Studios, deelt via Twitter dat Polygon een miljoenenfonds heeft opgezet om Terra-ontwikkelaars van een helpende hand te voorzien. De eerste stap is de verhuizing van NFT-marktplaats OnePlanet van Terra naar Polygon.
We have put together a multi-million dollar fund to provide relief to Terra developers to help them stay on their feet and migrate.

Today, it starts with us announcing our partnership with @OnePlanet_NFT, a premier marketplace on Terra coming to @0xPolygon exclusively.$MATIC pic.twitter.com/9MFF4xXoju
Tweeëneenhalve week geleden stortte het Terra-ecosysteem en de daaraan gekoppelde UST-stablecoin en de LUNA token op filmische wijze ineen. Het begon allemaal met het falen van de UST-stablecoin dat langzaam maar zeker de koppeling met de Amerikaanse dollar verloor. De kans is meer dan aanwezig dat dit gebeurde door het onmogelijke hoge rendement van 20 procent dat gebruikers kregen voor het staken van UST via Anchor.
Zelfs de Luna Foundation Guard, een stichting met miljarden aan Bitcoin, kon het project er uiteindelijk niet meer bovenop krijgen. De niet zo stabiele stablecoin wist zijn koppeling met de dollar echter niet te herpakken en als gevolg daarvan viel ook de LUNA token van ongeveer 64 dollar naar een waarde van nul. In een kwestie van dagen was het project waar velen binnen de industrie zo lyrisch over waren totaal vernietigd.
Ryan Wyatt en de rest van zijn team roken bloed en zagen hun kans schoon om in het gat te springen dat Terra achterliet. NFT-marktplaats OnePlanet was de eerste prooi die de migratie naar Polygon maakte. Nu heeft het Polygon team met OnePlanet afgesproken om meer Terra-projecten naar Polygon te halen. Hierbij richt OnePlanet zich in het bijzonder op NFT-projecten die momenteel nog vastzitten in het Terra-ecosysteem.
Momenteel heeft het Polygon team verschillende fondsaanvragen van Terra-projecten in beraad en moet het belangrijke keuzes maken. In welke NFT- en DeFi-projecten binnen het Terra-ecosysteem zien ze wel toekomstmuziek voor hun eigen Polygon? Tot dusver zijn er volgens TechCrunch al meer dan 50 projecten van de Terra-blockchain die bij Polygon hebben aangeklopt. De belangstelling is er in ieder geval en de eerste stappen zijn gezet.
De LUNA prijs is vannacht plotseling met 90 procent gestegen tot een hoogtepunt van $11,30. Dit gebeurde vlak voor de airdrop.
Newsbit 09:34 u leestijd 1 min
De prijzen van Luna Classic (LUNC) stegen maandag scherp nadat Binance zei dat het nieuwe levenslange contracten voor het token zal lanceren.
Daphne van Helvoort Gisteren 19:43 u leestijd 1 – 2 min
Begin mei crashte LUNA tot het bijna niks meer waard was. Is het de moeite waard om te investeren in de nieuwe Terra?
Daphne van Helvoort 29-05-2022 leestijd 1 – 2 min
Elon Musk, de CEO van Tesla, denkt dat er een recessie nadert, maar hij legde uit waarom het eigenlijk een goede zaak is.
Leon Markus 29-05-2022 leestijd 1 – 2 min
Begin mei crashte LUNA tot het bijna niks meer waard was. Is het de moeite waard om te investeren in de nieuwe Terra?
Daphne van Helvoort 29-05-2022 leestijd 1 – 2 min
De afgelopen twee weken was er een extreme bearmarkt in de geschiedenis van crypto, waarbij de totale marktkapitalisatie gedaald is.
Newsbit 24-05-2022 leestijd 3 – 4 min
Newsbit Copyright © 2022 | Sitemap
Om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt, deze te kunnen analyseren en verbeteren, gebruiken wij cookies. Hierdoor kunt u informatie delen via social media en kunnen we de inhoud van de site en advertenties afstemmen op uw voorkeuren. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw instellingen aan of klik op weigeren. Lees ook ons privacystatement.

source