De samenkomst van crypto en muziek – Medemblik Actueel

Home » De samenkomst van crypto en muziek – Medemblik Actueel
De samenkomst van crypto en muziek – Medemblik Actueel

Medemblik Actueel
Wij zijn altijd actueel

De exponentiële opkomst van cryptocurrency is een alternatief investeringsmiddel voor mensen geworden. Het dynamische karakter ervan leidt tot een reeks innovaties op verschillende gebieden die een grote vuurkracht zijn geweest voor de wereldeconomie. Het samenkomen van crypto en muziek leidde tot crypto muziek, die de bekendheid ervan heeft vergroot en de muziekindustrie vooruit heeft geholpen.
Crypto-muziek is een genre of soort NFT dat het kunstwerk van een artiest kan laten zien door zijn bepalende eigenschap. Deze nieuwe techniek voor het genereren en distribueren van muziek kan iedereen die bij muziekproductie betrokken is, ten goede komen, van artiesten tot producenten en managers. De eerste muziekcode werd geschreven en uitgebracht in 2009, terwijl het eerste NFT-album werd ontwikkeld door Dj spinn en werd uitgebracht in 2011.
De blockchain technologie zoals de shiba inu coin is misschien niet in staat om alle problemen van de muziekindustrie aan te pakken, maar het is noodzakelijk om de industrie naar een revolutionaire standaard te stuwen. Dit kan meer inkomsten genereren en zorgen voor een goede transparantie en verantwoording in de muziek waardeketen.
Verbeter de relatie tussen muziekliefhebbers en makers: Audio NFT kan dienen als een interface om relaties tussen artiesten en hun potentiële klanten te bevorderen zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De introductie van blockchain kan helpen om een ​​directe link te creëren tussen artiesten en fans om hun muziek te delen, waardoor de exorbitante hoeveelheid die tussenpersonen (makelaars of promotors) nodig hebben om muziek op elk platform te promoten, wordt verminderd. Dit geeft een extra voordeel voor aankomende of nieuwelingen die geen toegang hebben tot een groot platenlabel.
Door de jaren heen zijn makers van inhoud en muziekproducenten in het nadeel geweest door de onbeperkte toegang van klanten tot hun inhoud. Dit probleem houdt al een lange tijd aan, omdat mensen die niet voor hun gegevens hebben betaald, er gewoon toegang toe hebben en er zelfs in hun vrije tijd mee kunnen spelen. Behalve dat ze hen het grote geld ontnemen dat wordt uitgegeven aan het opnemen en produceren van hun muziek, krijgen ze niet de volledige waarde voor de energie en het zweet dat ze in hun intellectuele werk steken. De integratie van cryptocurrency met muziek kan eigenaren van inhoud in staat stellen eigendom en recht op al hun gegevens te claimen die door hun potentiële klanten worden onderscheiden. Dit zorgt voor een transparant en gezond ecosysteem waar iedereen eerlijk voor wordt gecompenseerd. Een cosmos coin kopen geeft je immers ook eigenaarschap over deze crypto.
Vrijwel alle makers van inhoud hebben de neiging om contact te maken en hun intellectuele kunst fysiek naar hun fans te brengen in de vorm van een concert, wat helpt om de interpersoonlijke relatie tussen een artiest en zijn fans te verbeteren. Mensen die geïnteresseerd zijn om aanwezig te zijn, zijn altijd verplicht om een ​​kaartje te kopen bij aankomst op de locatie. De verkoop van tickets door tussenpersonen of andere bureaus zal geen ruimte laten voor of volledige controle geven aan de artiest, wat kan leiden tot mogelijke fraude of misbruik. Blockchain technologie laat ruimte voor transparantie, omdat elke data of aankoop wordt gedaan zonder tussenkomst van een derde partij, wat de kunstenaar een gevoel van totale controle geeft over een intellectueel werk.

source