Armin van Buuren verkoopt NFT's in digitaal theater – wel.nl – Welingelichte Kringen

Home NFT Nieuws Armin van Buuren verkoopt NFT's in digitaal theater – wel.nl – Welingelichte Kringen
Armin van Buuren verkoopt NFT's in digitaal theater – wel.nl – Welingelichte Kringen

Armin van Buuren heeft zich verbonden aan de Nederlandse start-up HYMN, het eerste NFT-theater voor muzikale artiesten. Fans van de 45-jarige dj kunnen vanaf woensdag een exclusief digitaal kunstwerk van het theater kopen.
NFT staat voor non-fungible tokens, unieke bestanden die het digitale eigendomsrecht geven op bijvoorbeeld een kunstwerk, muziekstuk of filmscène. Door een NFT te kopen, kunnen fans deel uitmaken van de creatieve nalatenschap van een artiest.
De zogenoemde Ambassador-collectie in samenwerking met Van Buuren bestaat uit 1234 verzamelobjecten. Wie een van die objecten koopt, kan een exclusief kunstwerk van de beroemde fotograaf Daniel J. Ashes in bezit krijgen. Kopers weten echter pas na aanschaf welke versie uit de collectie ze hebben gekocht.
Woensdag om 11.11 uur gaat de eerste digitale collectie van Van Buuren in de verkoop.
Minder Lezen, Meer Weten!

source