Waar u MicroPets (PETS) munten kunt kopen: een nieuwe trending NFT token op BSC – Invezz

Home » Waar u MicroPets (PETS) munten kunt kopen: een nieuwe trending NFT token op BSC – Invezz
Waar u MicroPets (PETS) munten kunt kopen: een nieuwe trending NFT token op BSC – Invezz

Bouw een aandelenportfolio & laat uw kapitaal groeien.
Ontcijfer digitale valuta & koop uw eerste Bitcoin.
Grondstoffen zijn een go-to investeringsklasse. Kom erachter waarom.
Kapitaliseer op brede markten door te investeren in indexen.
Forex is ‘s werelds grootste financiële markt, leer er meer over.
Krijg blootstelling aan uw favoriete branche met een ETF.
Invezz is een onafhankelijk platform met als doel gebruikers te helpen financiële vrijheid te bereiken. Om ons werk te financieren, werken we samen met adverteerders, die ons belonen voor gebruikers die Invezz naar hun diensten verwijst. Hoewel onze recensies en beoordelingen van elk product op de site onafhankelijk en onbevooroordeeld zijn, kunnen merken betalen om hoger op onze ranglijst te verschijnen of om advertenties in specifieke delen van de site te plaatsen. De volgorde waarin producten en diensten op Invezz verschijnen, houdt geen goedkeuring van ons in en houd er rekening mee dat er mogelijk andere platforms voor u beschikbaar zijn dan de producten en diensten, die op onze website verschijnen. Lees meer over hoe we geld verdienen >
De cryptocurrency gemeenschap wendt zich snel naar de Metaverse wereld naarmate meer en meer metaverse tokens zoals MicroPets (PETS) op de markt komen.
Om investeerders en handelaren te helpen die de PETS munt in de gaten houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.
Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.
Lees verder voor meer informatie.
Omdat PETS zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt PETS nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om PETS nu te kopen:
We raden Binance aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.
Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.
Ga naar Pancakeswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.
Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder PETS.
MicroPets (PETS) is de native token van het nieuwe NFT gamingplatform MicroPets. Het is een Binance Smart Chain (BSC) token.
De MicroPets is de thuisbasis van de schattigste NFT’s met huisdierthema en is gebouwd op het BSC netwerk.
MicroPets werkt samen met Cubix, een wereldwijd app ontwikkelingsbedrijf om te helpen bij de ontwikkeling van de blockchain en game.
Als u op zoek bent naar een nieuwe cryptocurrency met een groot groeipotentieel, dan is $PETS een goede keuze.
Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.
MicroPets is langzaam gestegen te midden van kleine terugvallen na elke grote opwaartse beweging en experts verwachten dat het zal blijven stijgen vanwege de huidige hype rond NFT’s.
@MicroPetsBSC is trending #1 on @CoinMarketCap !

We released a teaser trailer for our runner p2e game tonight and our future plans for the #Microverse in the Metaverse!

Also… baby pets are coming very very soon!#Trending #CMC #GameFi #PlayToEarn #BSC #Metaverse #MicroPETS pic.twitter.com/GNrZrCp5ii
HUGE ANNOUNCEMENT

With the world slowly turning towards the #Metaverse, we like to stay ahead of the curve… so with that, we’d like to introduce to you

?The Microverse?

Strategic development 2022#MicroPets #BSC #BNB #P2E #Gamefi #PlayToEarn #Microverse pic.twitter.com/ZGJUgUvw2P
Invezz geeft geen financieel advies. Ons doel is om informatie over beleggen te vereenvoudigen, zodat elke gebruiker weloverwogen beslissingen kan nemen met zijn geld en controle kan krijgen over zijn financiële toekomst. We nemen geen verantwoordelijkheid voor individuele investeringsbeslissingen, winsten of verliezen en het is belangrijk om zich te zijn dat 67% van de nieuwe handelaren geld verliest.

source