Beste NFT platform tokens om te hebben in Q2 2022 – Invezz

Home » Beste NFT platform tokens om te hebben in Q2 2022 – Invezz
Beste NFT platform tokens om te hebben in Q2 2022 – Invezz

Bouw een aandelenportfolio & laat uw kapitaal groeien.
Ontcijfer digitale valuta & koop uw eerste Bitcoin.
Grondstoffen zijn een go-to investeringsklasse. Kom erachter waarom.
Kapitaliseer op brede markten door te investeren in indexen.
Forex is ‘s werelds grootste financiële markt, leer er meer over.
Krijg blootstelling aan uw favoriete branche met een ETF.
Invezz is een onafhankelijk platform met als doel gebruikers te helpen financiële vrijheid te bereiken. Om ons werk te financieren, werken we samen met adverteerders, die ons belonen voor gebruikers die Invezz naar hun diensten verwijst. Hoewel onze recensies en beoordelingen van elk product op de site onafhankelijk en onbevooroordeeld zijn, kunnen merken betalen om hoger op onze ranglijst te verschijnen of om advertenties in specifieke delen van de site te plaatsen. De volgorde waarin producten en diensten op Invezz verschijnen, houdt geen goedkeuring van ons in en houd er rekening mee dat er mogelijk andere platforms voor u beschikbaar zijn dan de producten en diensten, die op onze website verschijnen. Lees meer over hoe we geld verdienen >
Flow FLOW/USD, Decentraland MANA/USD en Render Token RNDR/USD zijn enkele van de beste non-fungible tokens (NFT) die je in Q2, 2022 kunt krijgen.
Flow als ecosysteem kondigde een grote update van de roadmap aan aan op 13 mei, waarbij ze een Flow ecosysteemfonds van $ 725 miljoen presenteerden, naast de aankondiging dat Meta’s Instagram Flow NFT’s zal integreren.
Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.
Daarnaast ondersteunt Dapper deze zomer FLOW; de Zeedz marktplaats is live gegaan, naast andere ontwikkelingen.
Decentraland (MANA) deed ook een aankondiging op Twitter waarin ze deelden dat de Decentraland Game Jam zal lopen van 17 mei tot 14 juni.
Ze werkten samen met MetaGameHub DAO met als doel de meest vermakelijke ervaringen te tonen, die de aanwezigen voor de community kunnen coderen.
De Twitter pagina van Render Token deed ook een aankondiging waarin ze hebben bevestigd dat de Bitstamp exchange de RNDR-token vermeld, waardoor de token en het algehele ecosysteem werden opengesteld voor een veel bredere gebruikersbasis en investeerders.
Al deze ontwikkelingen hebben het potentieel om de waarde van de hier vermelde tokens te verhogen, dus laten we erin duiken.
Op 17 mei 2022 had Flow (FLOW) een waarde van $ 2,93.
De all-time high van Flow (FLOW) was op 5 april 2021, toen de token een waarde van $ 42,40 bereikte. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 39,47 hoger in waarde was, of met 1,347%.
Als we kijken naar de prestaties van de token in de afgelopen maand, had Flow (FLOW) zijn hoogste punt op 2 april met $ 8,04. Het laagste punt was op 30 april met $ 4,60.
Hieraan kunnen we zien dat de token in waarde is gedaald met $ 3,44 of met 42%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat FLOW eind mei $ 5 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.
Op 17 mei 2022 had Decentraland (MANA) een waarde van $1,22.
Als we naar de ATH kijken, had Decentraland (MANA) zijn hoogste waarde ooit op 25 november 2021, toen de token een waarde van $ 5,85 bereikte. Op de ATH was de token $ 4,63 hoger in waarde, of met 379%.
Als we kijken naar hoe de token vorige maand presteerde, had Decentraland (MANA) zijn hoogste punt op 2 april met een waarde van $ 2,75, terwijl het laagste punt op 30 april was met een waarde van $ 1,54. Hieraan kunnen we zien dat de token is gedaald met $ 1,21 of met 44%.
Met $ 1,22 is MANA echter een solide aankoop, aangezien deze eind mei 2022 kan oplopen tot $ 3.
Op 17 mei 2022 had Render Token (RNDR) een waarde van $ 1,04.
Render Token (RNDR) ging over de ATH van de token heen en bereikte zijn hoogste punt ooit op 21 november 2021, toen de token een waarde van $ 8,78 had bereikt. Hieraan kunnen we zien dat RNDR op zijn ATH $ 7,74 hoger in waarde was of met 744%.
Kijkend naar de waarde van de prestatie in april, had Render Token (RNDR) zijn hoogste punt op 2 april met $ 3,22, terwijl het laagste punt op 30 april was met $ 1,26.
Dit betekent een waardedaling van $ 1,96 of 60%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat RNDR eind mei 2022 $ 3 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Invezz geeft geen financieel advies. Ons doel is om informatie over beleggen te vereenvoudigen, zodat elke gebruiker weloverwogen beslissingen kan nemen met zijn geld en controle kan krijgen over zijn financiële toekomst. We nemen geen verantwoordelijkheid voor individuele investeringsbeslissingen, winsten of verliezen en het is belangrijk om zich te zijn dat 67% van de nieuwe handelaren geld verliest.

source