NFT's worden gebruikt voor hotel- en resortreserveringen – Klazienaveen.NU

Home » NFT's worden gebruikt voor hotel- en resortreserveringen – Klazienaveen.NU
NFT's worden gebruikt voor hotel- en resortreserveringen – Klazienaveen.NU

Dagelijks meer nieuwsberichten
Non-fungible token technology (NFT) vervult de reistechnologie van resorts en hotellobby’s met de lancering van NFT’s die hotelgasten kunnen kopen, vergelijkbaar met hoe StubHub verkopers in staat stelt tickets voor concerten en sportevenementen aan te bieden.
Deze nieuwe praktijk zorgt ervoor dat hoteleigenaren worden betaald voor hun kamers, zelfs wanneer iemand hun reservering op het laatste moment annuleert, omdat gasten die reserveringen op de digitale activamarkt verkopen in een oproep aan crypto-enthousiastelingen, meldde de Wall Street Journal dinsdag (mei) . 24).
“We kunnen een andere consument bereiken die misschien niet op traditionele wijze boekt”, zegt Jason Kejic, senior vice-president van Casa de Campo Resort & Villas, een resort in de Dominicaanse Republiek dat van plan is binnenkort kamers te boeken met NFT’s, bij WSJ. Verslag doen van.
Casa de Campo heeft getekend met startup Pinktada, dat onlangs een reserveringssysteem heeft gelanceerd met hotels in het Caribisch gebied, Mexico, San Francisco en Hawaii, aldus het rapport. Hotelgasten kunnen bij deze accommodaties tegen een gereduceerd tarief kamers boeken door NFT’s te kopen via Pinktada. Reizigers kunnen andere Pinktada-hoteltokens in het Pinktada-netwerk gebruiken of verkopen.
“Je geeft hoteliers zekerheid over inkomen, maar je geeft reizigers flexibiliteit als hun plannen om tokens te verkopen of te ruilen veranderen”, zegt Mark Gordon, medeoprichter en directeur hospitality bij Pinktada, in het Wall Street Journal-rapport.
Eerder dit voorjaar begon Stay Open, dat ongebruikte winkel- en kantoorruimte verandert in hostelachtige woningen, 10.000 NFT’s te verkopen voor een tiende van Ethereum elk, gedeeltelijk om nieuwe locaties te openen. Elke NFT bevat één “verblijfscode” voor een gratis nacht in Stay Open’s Venice Beach, Californië, of op een andere locatie of locaties die het bedrijf van plan is te openen.
Steve Shpelsky, mede-oprichter en CEO van Stay Open, zei dat eigenaren van tokens deze kunnen gebruiken, cadeau kunnen doen of verkopen.
Verwant: Toegenomen vraag naar reizen verbetert het beheer van toeslagen, tickets en parkeren
Deze NFT-opties komen op een moment dat reisstatistieken weer booming zijn. Verra Mobility meldde dat de totale omzet voor het eerste kwartaal jaar op jaar met 90% is gestegen. De omzet uit organische diensten van het bedrijf groeide met 45%, voornamelijk als gevolg van een verbeterde vraag naar reizen.
————————————
Nieuwe PYMNTS-gegevens: De waarheid over BNPL-kaarten en -winkels – april 2022

Aan: Shoppers met winkelkaarten gebruiken ze in 87% van alle in aanmerking komende aankopen, maar dat betekent niet dat retailers nu moeten kopen, later betalen (BNPL) betalingsopties. The Truth About BNPL en Store Cards, een samenwerking tussen PYMNTS en PayPal, ondervroeg 2.161 consumenten om erachter te komen waarom het verstrekken van zowel BNPL als Store Cards essentieel is om handelaren te helpen hun conversie te maximaliseren.

“Reisliefhebber. Onruststoker. Popcultuurfanaat. Kan niet typen met bokshandschoenen aan.”
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ebook
Klazie Naveen biedt een lijst met de beste tools, gadgets en verschillende producten voor mensen die tijd en stress willen besparen om uit te zoeken wat ze willen kopen. Wat je ook nodig hebt, van pin tot laptop, we maken winkelen gemakkelijk door je te vertellen wat het beste is.
Onze aanbevelingen worden geformuleerd door krachtige rapportages, interviews en testen door teams van ervaren journalisten, wetenschappers en onderzoekers. Beschouw ons als de beste lijst voor alledaagse dingen; een samengestelde galerij die alleen gevuld is met nuttige en interessante items; een dankbriefje aan de ontwerpers en ingenieurs die de dingen maken die ons leven beter maken; een ingenieuze vriend met onderzoeksvaardigheden van het volgende niveau die alles wat ze kopen test, zodat jij dat niet hoeft te doen. Het punt is om het u gemakkelijker te maken om geweldige gereedschappen te kopen, zodat u uw leven kunt blijven leiden.
We waarderen onze lezers zeer door hoogwaardige productrecensies te geven. Op hetzelfde moment, wanneer een lezer op Amazon-links op onze site klikt en de Amazon-winkel (amazon.nl) bezoekt en een aankoop doet, krijgen we een commissie. Onze lezers hebben hiervoor niets extra’s in rekening gebracht.

source