Thierry Baudet heeft nog steeds vertrouwen in Terra (LUNA) – BTC Nieuws

Home » Thierry Baudet heeft nog steeds vertrouwen in Terra (LUNA) – BTC Nieuws
Thierry Baudet heeft nog steeds vertrouwen in Terra (LUNA) – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Het lijkt erop dat de partijleider van het Forum voor Democratie een flinke zak Terra (LUNA) bezit. Hij heeft namelijk volop vertrouwen in het project van Do Kwon, dat afgelopen week flinke verliezen leed. Baudet retweette het nieuwe plan dat Kwon op twitter aankondigde.
Het is zorgelijk dat dit niet het eerste plan is om LUNA nieuw leven in te blazen. Dit plan faalde enorm, waarna de coin dag op dag 99% daalde. De blockchain werd inmiddels meerdere keren stilgelegd, en het sentiment jegens van LUNA veranderde van een goed project, naar een memecoin.
1/ Terra is more than $UST
Het is pas sinds gisteren dat de coin een beetje stabiel lijkt te worden. Nouja, stabiel; de coin had nog steeds schommelingen tussen de 0.00012 en de 0.00028 dolar. Een flink contrast met de all time high van iets meer dan een maand geleden: bijna 120 dollar.
Nu het nieuwe plan van Do Kwon wordt gepubliceerd, zijn er dus blijkbaar nog steeds mensen die hem een 3e kans willen geven. Velen hebben natuurlijk ook geen keuze, aangezien hun spaargeld in rook opging door het falende systeem.
Om niet te diep in te gaan op het plan; er wordt geprobeerd om de LUNA blockchain te forken (splitsen naar een nieuwe blockchain).
“De Terra-chain zoals die nu bestaat moet worden geforked in een nieuwe chain zonder algoritmische stablecoins genaamd “Terra” (token Luna – LUNA), en de oude keten moet “Terra Classic” worden genoemd (token Luna Classic – LUNC). Beide ketens zullen naast elkaar bestaan”, tweet de co-oprichter van Terra.
Vervolgens wil Kwon nieuwe LUNA airdroppen voor LUNC stakers, houders, resterende UST houders, en essentiële app ontwikkelaars. Ook neemt hij zijn handen af van de sturing van het project, want hij zegt dat “Terra een volledig door de gemeenschap beheerde keten wordt”. Slim.
De oprichter heeft inmiddels veel kritiek gekregen en probeert zijn hoofd boven water te houden met deze nieuwe plannen. Het is nog de vraag of veel mensen in hem zullen vertrouwen na het LUNA-schandaal. Er is in ieder geval één persoon die hem wel nog bijstaat: Thierry Baudet.
Beautiful recovery plan. Let’s make it work!! https://t.co/aSTPsvPnhM
De FvD partijleider retweette gisteren het verhaal van Do Kwon, en tweette er zelfs nog bij dat het een mooi herstelplan is. “Laten we het laten werken!!”, aldus Baudet. Hij heeft er in ieder geval nog vertrouwen in, en de vraag is of dit uit eigenbelang is.
Baudet heeft al meerdere keren gesproken over crypto. Hij vertelde dat hij zelf in ieder geval een beetje bitcoin bezit, en hij heeft zelfs het plan gehad om een eigen munt te beginnen.
Daarnaast heeft Baudet ook een NFT-serie uitgebracht waarbij hij econoom Klaus Schwab in het gezicht slaat. Opmerkelijk is dat hij nooit degene is die geraakt wordt. Heb je toevallig bijna 2 ETH over? Dan kan jij binnen een paar klikken op de knop een echte Thierry NFT bezitten:
Nog 1 uur te gaan… https://t.co/EoQxc9op3f #NFT #BAUDETvsSCHWAB #CORONABEDROG
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Geef die opperwappie aub geen aandacht, hij verdient het niet.

btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source