NFT wat moet je ermee? – Marketingfacts

Home » NFT wat moet je ermee? – Marketingfacts
NFT wat moet je ermee? – Marketingfacts

Namaramashow over NFT’s met Jarr Geerligs [Podcast]
Jarr Geerligs, dat is al een unieke naam op zich, heeft zich als creatief enorm verdiept in het fenomeen NFT’s. Ik zal je eerlijk zeggen, het duurde echt even voordat ik er iets van begon te snappen. Jarr is een voortreffelijke art-director, bekend van de huisjes van Week van het Vergeten Kind of de eerste luistercatalogus voor IKEA en zijn Instagram Posters in Amsterdam.

NFT’s staat voor non-fungible tokens, unieke files die op de blockchain leven. Dan haak ik al bijna af. Maar we duiken in de wereld van de NFT’s want Jarr heeft ze zelf ontwikkeld. Het is misschien een hype, maar de bedragen die over tafel gaan voor deze digitale kunstwerkjes zijn ongekend. En dus willen we er meer van weten!
Zo werd de NFT ‘First 500 Days’ van Beeple voor $69 miljoen verkocht. 69 miljoen voor een beetje data? Voor mijn kinderen is het kopen van digitale items al de normaalste zaak van de wereld, ik moet er echt nog even aan wennen. Ik heb zoveel vragen. Hoe maak je ze? Hoe verkoop je ze? Waar koop je ze? Waarom koop je ze? Wat kun je er nou mee? Jarr loodst me vakkundig door deze nieuwe wereld. Ik heb een hoop opgestoken van dit gesprek en durf te zeggen dat ik nu NFT’s echt beter snap.

Jarr’s website
Jarr’s NFT’s op Opensea
Op ADA
Op Solona
Week van het Vergeten Kind
Luistercatalogus IKEA
Posters In Amsterdam
De NFT van Beeple

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek ‘Maak je naam onvergetelijk’. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.
Marketingfacts is een beetje van ons allemaal, iedere dag vers. Wij zijn hét platform voor marketingprofessionals. Het zijn de insights, podcasts, blogs, opinies en recencies die ons als marketingcommunity bindt.
Copyright © 2002 – 2022 Marketingfacts
Website doorCommunicatiebureau Proven Context

source