Matthijs van Nieuwkerk presenteert nieuwe kennisquiz 'The Connection' – LINDA.

Home » Matthijs van Nieuwkerk presenteert nieuwe kennisquiz 'The Connection' – LINDA.
Matthijs van Nieuwkerk presenteert nieuwe kennisquiz 'The Connection' – LINDA.

Matthijs van Nieuwkerk komt vanaf 21 mei met een nieuwe kennisquiz:  ‘The Connection’. Zo meldt omroep BNNVARA. In de show zullen drie BN’ers tegen elkaar strijden om de connectie tussen meerdere antwoorden te vinden.
De winnaar gaat met een NFT – non-fungibel token – van kunstenaar Rens Rodolf naar huis.
Om de winst te pakken moet de bekende Nederlander de ultieme connectie raden. Het digitale kunstwerk dat ze winnen is inclusief NFT en ook de kijkers thuis kunnen deze bijzondere prijs winnen als ze online meespelen.
Per aflevering zal een drietal onder leiding van Van Nieuwkerk tegen elkaar strijden, steeds representeren ze een ander beroep. Zo trappen cabaretiers Pieter Derks, Ronald Snijders en Alex Ploeg af. En draven in de slotaflevering radiodj’s Jan-Willem Roodbeen, Annemieke Schollaardt en Sander Hoogendoorn op.
De quiz zal acht weken lang elke zaterdag om 20.25 uur te zien zijn op NPO 1.

source