Carrefour viert 30 jaar sinds eerste biologische product – AGF.nl

Home » Carrefour viert 30 jaar sinds eerste biologische product – AGF.nl
Carrefour viert 30 jaar sinds eerste biologische product – AGF.nl

VK: Eerste Amazon Fresh kassavrije winkel in Kent
Een stad in Kent lijkt klaar om de eerste Amazon supermarkt van het graafschap te huisvesten. Amazon Fresh gaat binnenkort open in Sevenoaks en wordt daarmee een van de eerste kassavrije winkels buiten Londen.
Bron: kentonline.co.uk 
VK: Morrisons zegeviert na weekend om controle over McColl’s
Morrisons heeft een tweegevecht gewonnen met EG Group, een tankstationexploitant, om de controle over een keten die 16.000 mensen tewerkstelt en actief is in 1.100 winkels over heel Groot-Brittannië, zo verneemt Sky News. Morrisons heeft gezegevierd in de strijd om de controle te verwerven over McColl’s Retail Group, een van de grootste Britse ketens van buurtwinkels, na een laatste reddingsoperatie om het syndicaat van bankkredietverstrekkers uit te kopen. Sky News kan onthullen dat de supermarktgigant te elfder ure concurrentie van EG Group, de tankstationexploitant, heeft afgeweerd met een bod waarbij de winkels en het personeel van McColl’s in hun geheel behouden zullen blijven.
Bron: news.sky.com 
Frankrijk: Carrefour viert 30 jaar sinds eerste biologische product
Carrefour is Frankrijks grootste retailer op het gebied van bio-producten en is ook een van de eerste merken die 30 jaar geleden is begonnen met de verkoop van bio-producten. Het bio-avontuur van Carrefour begon eigenlijk al in 1992. Sindsdien heeft de groep er een van de pijlers van zijn strategie van gemaakt. Biologisch begon weliswaar in de bakkerijafdeling, maar veroverde al snel ook andere toonbanken: in 1997 werden de eerste groente- en fruitlijnen geïntroduceerd, gemaakt door Franse uien- en worteltelers.”
Bron: carrefour.com 
Spanje: Caprabo houdt strategievergadering met 350 leveranciers
De in Barcelona gevestigde retailer Caprabo heeft directeuren en eigenaren van ongeveer 350 bedrijven die aan de retailer leveren bijeengebracht om de details van zijn nieuwe strategieën te delen. Van Caprabo werd het evenement bijgewoond door groeps-CEO Edorta Juaristi en de voorzitter van de raad van bestuur van Supratuc, het bedrijf dat eigenaar is van Caprabo, Javier Amezaga. Edorta Juaristi verklaarde dat het bedrijf de komende 5 jaar € 100mln zal investeren om een impuls te geven aan zijn nieuwe strategische plan.
Bron: esmmagazine.com 
Frankrijk: Carrefour start met verkoop van zijn NFBees op de Sandbox marktplaats
Carrefour heeft de eerste 7 NFBees, een speciale NFT-collectie gewijd aan het redden van bijen, onthuld op het Sandbox-platform. Deze NFBees zijn een nieuw type NFT; een kruising tussen een fruitsoort en de bij die deze bestuift. Ze vertegenwoordigen het groenten en fruit dat door bijen wordt bestoven en dat op een dag uit de schappen van de supermarkt kan verdwijnen.
Bron: carrefour.com 
Publicatiedatum: di 10 mei 2022

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:

 
<< Terug | AGF.nl
© AGF.nl 2022
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.

source