AI, Metaverse, NFT en de Toekomst van Marketing [Webinar] – Marketingfacts

Home » AI, Metaverse, NFT en de Toekomst van Marketing [Webinar] – Marketingfacts
AI, Metaverse, NFT en de Toekomst van Marketing [Webinar] – Marketingfacts

Schrijf je gratis in: Webinar met auteurs Echt Nep, HU en Philadelphia Zorg over inzet AI en innovatie
Het hele jaar door blijven we bij NIMA onze leden inspireren met lunchbreak webinars over de Toekomst van Marketing. Zo blijf je op een leuke én makkelijke manier bij in het marketingvak. In de webinars komen uiteenlopende thema’s aan bod in combinatie met inspirerende sprekers uit de praktijk en de wetenschap. Volgende week dinsdag 17 mei om 12:00 uur vindt de volgende webinar plaats.
Deze staat in het teken van tech: van AI tot metaverse en NFT. Wat brengt alle technologische innovatie voor nieuwe mogelijkheden en risico’s met zich mee voor marketing? Luuk Ros SCP – hoofdredacteur van dit platform – gaat daarover in gesprek met onze gasten:
Inschrijven voor deze webinar is nu mogelijk en deze keer ook beschikbaar voor jou als niet-lid. De inschrijvingen gaan hard, dus meld je snel aan via onderstaande button:
Schrijf je dan nu in voor de webinar!
Na het inschrijven ontvang je een mail met daarin belangrijke informatie over de webinar. Een dag van tevoren ontvang je de link naar de sessie, die op het platform Bigmarker zal worden gehouden. Willen je collega’s ook meedoen? Das leuk! Deel bovenstaande aanmeldlink dan ook met hen.
Blok je agenda alvast van 12.00 – 13.00 uur op de volgende data, want ook de volgende webinars wil je niet missen:NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.
Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren
Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder

Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.
(Medior) Online Marketing Consultant
(Senior) Marketeer
Projectleider Klant & Dienstverlening
copyright © 2002 – 2022 Marketingfacts. Creative Commons 3.0 License. | Developed by We are you

source