Path of Survival: nieuwste layer 0 blockchain P2E-game. – AllesOverCrypto

Home » Path of Survival: nieuwste layer 0 blockchain P2E-game. – AllesOverCrypto
Path of Survival: nieuwste layer 0 blockchain P2E-game. – AllesOverCrypto

AllesOverCrypto
Ben jij een echte doorzetter en ga jij tot het bittere einde? Dankzij het nieuwste play-to-earn spel Path of Survival test je jouw skills en overlevingskansen in deze uiterst gevaarlijke wereld. Bepaal tot welke clan jij hoort en ontdek wie jij moet verslaan om jouw eigen clan te beschermen. Niet alleen play-to-earn, maar zelfs een team-to-earn blockchaingame. Ontdek in deze blog alles over Path of Survival.
Kan je niet wachten? Bekijk dan onderstaande video voor een beknopt overzicht:

Path of Survival is een layer zero play-to-earn MMORPG game, gebacked door de Binance Smart Chain (BSC). Het is dus een blockchain agnostische game die interoperabel is met verschillende blockchain. Alles wordt in-game geregeld en in de backend wordt alles vastgelegd op een blockchain. Op deze manier ontwikkelt Path of Survival een AAA-game.
Een mond vol, maar wat betekent dit? We geven je in deze blog een volledige breakdown van al deze termen. Naast de populaire Move-To-Earn en Play-To-Earn spreken we hier zelfs over Team-To-Earn. Ga de strijd aan, al dan niet met teamplayers en verdien crypto. Hoe beter jij samenwerkt, hoe groter jouw overlevingskansen zijn én hoe meer crypto jij verdient.
Ontvang beloningen zowel in de native Survival Coin (SRV) alsook in NFT’s zoals wapens, juwelen en meer. Het spel legt de focus op de ontwikkeling van je persoonlijke avatar en de verscheidenheid in sociale klassen. Ontwikkel je eigen strategie via specifieke vechtmechanismes. De makers zien Path of Survival als een combinatie tussen een schaakspel en een traditioneel Role Playing Videogame (RPG-game).
Fast forward naar het jaar 2337. We zitten in een wereldwijde ecologische én economische oorlog, er zijn geen voorraden meer en iedereen plundert van elkaar. Het land, de zee en zelfs de lucht zijn gevaarlijke plaatsen die geen veiligheid meer bieden. Enkel de sterkste mensen zijn nog overgebleven, dankzij een soort survival of the fittest. Wat overblijft zijn wrede wezens die niet terugdeinzen om hun doel te bereiken, namelijk veroveren wat er te veroveren valt. Deze verwoeste wereld noemen ze the Withering.
Slechts één stad kan voldoende weerstand bieden tegen deze noodlottige strijd; ‘Curas’ is de enige stad waar menselijkheid nog bestaat. Er ontstaat een duale wereld waarbij goed en kwaad lijnrecht tegenover elkaar staan. Maar het kwaad overheerste, Curas kwam ten val. Wat ontstaat zijn rivaliserende clans met elk hun eigen grenzen. Het is binnen deze clans dat het laatste overblijfsel van de mensheid zijn eindspel speelt in zijn zoektocht naar een ‘Path of Surival’.
Deze verschillende clans vormen een eigen samenleving waarin iedereen moet zien te overleven. De makers maken de vergelijking met het oude Griekse poleis-concept maar dan in een moderne, op de blockchain gebaseerde versie. Het doel is dat het spel na verloop van tijd een DAO opricht. Dit pas in een verder stadium, Path of Survival wil eerst een solide community bouwen alvorens ze verder gaan met het decentraliseren van deze macht.
Een hele mond vol, maar concreet: MMORPG betekent zoveel als ‘massively multiplayer online role-playing game’. Hun doel is om het beste van traditionele gaming te integreren in de nieuwe revolutie van Web3.0. Dit op basis van verschillende game plays:
Een MMORPG-game geeft je de mogelijkheid om het spel zowel alleen te spelen, als met anderen. Ga de strijd aan 1-1 of team up met vrienden of onbekende spelers en vorm een heuse clan. Verover de wereld van Path of Survival in je eentje, of sla de handen in elkaar. Er zijn verschillende battles modes in het spel:
Elke NFT is uniek en heeft aparte eigenschappen en behoort tot een aparte klasse. Path of Survival kent 5 verschillende karakters. Ben jij als grof en ruw en een geboren assassin of ben jij een leider die vertrouwen centraal plaatst? Een hoop te ontdekken in Path of Surirval:
Een geboren schurk met de natuurlijke intuïtie om zwaktes van de tegenstander te ontdekken om zo de genadeslag te geven. Intuïtie in hun belangrijkste kenmerk en zorgt voor extra bonussen wanneer jij deze weet te vinden.
Een behendige scherpschutter met kleine wapens. Ontwijk het gevaar, toon je behendigheid en ontvang bonussen om zo je behendigheid en vuursnelheid te verhogen.
Een tank is extreem handig met tools. Hij kan elementen opnieuw maken door gebruik te maken van vuur, staal, hamer en andere tools. Op deze manier heeft hij een verhoogde overlevingskans.
Een mage is een wraakzuchtig karakter dat gedreven wordt door zijn intelligentie. Door op zoek te gaan naar geheimen van andere clans, richten ze ‘magische’ schade aan.
Paladin zijn herbouwers en proberen het verleden te beschermen en te behouden. Hij gebruikt zijn tijd om inzicht te krijgen. Met zijn heilige krachten is hij in staat om grote schade aan te richten.
Path of Survival heeft 4 verschillende clans waar jij je bij kan aansluiten. Elke clan heeft een verschillende ideologie. The Golden Heart is een nobele gemeenschap die geregeerd wordt door de waarde van geld en macht. Ze focussen zich op het bouwen van een sterke natie, terwijl ze alle wetten naleven. The Scintillions daarentegen gaan voor anarchie en destructie.  
Keepers of the Flame zijn een religieuze sekte die de “God of the Sacred Flame” aanbidden. Het waren zij die voor het eerst contact hadden met wezens uit een andere dimensie. Zij bidden voor vrede en voorspoed en streven ervoor om de harmonie te bewaren. Zij geloven dat we allen gehoorzaam moeten zijn aan deze heilige God en dat alleen gelovigen een plaats zullen hebben in deze nieuwe samenleving.
The Ministry of Mind leeft volgens de wetenschap. Ze geloven dat technologische vooruitgang en innovatie de enige manier is om vooruitgang te boeken. Ze werken samen met The Golden Heart om de kwaadaardige Scintillions te stoppen.
The Golden Heart is een ‘technocratische’ clan die sterk gelooft in de kracht van de industrie om te regereren. De wereld moet geregeerd worden door geld, macht en strenge wetten. Maar we willen wel dat de wereld vreedzaam blijft.
The Scintillions leven puur voor anarchie en vernietiging. Ze willen de hele wereld zuiveren op een vernietigende en gewelddadige manier en hiermee de hele stad Curas in vuur en vlam zetten. Ze geloven dat zij, en niemand anders, de enige rechtmatige leiders zijn van deze nieuwe wereld.
 
Clans zijn NFT’s die een land vertegenwoordigen. Ze geven je de mogelijkheden om een passief inkomen te verdienen dankzij wekelijks challenges. Verdien hier zowel SRV-tokens als in-game NFT’s. In elk land zijn er 8 gebouwen, door middel van het spel geven deze gebouwen je rewards. Denk bijvoorbeeld aan de ‘tempel’ waar jij heen kan om je energie weer op te laden of de ‘trading grounds’ waar echte warriors hun skills kunnen oefenen. Je kan een gebouw ook upgraden waarbij jij rewards ontvangt. Denk aan goedkopere marketplace fees en betere staking yields.
En over inkomsten gesproken: ben jij eigenaar van een land? Dan kan jij zelf bepalen welke spelers jij toelaat. Je kan zelfs kiezen voor een clan membership fee en zo een passief inkomen verdienen. Clans met betere landen geven je ook meer rewards, dus kan je ook een hogere membership fee vragen.
Path of Survival heeft een eigen geïntegreerde NFT-marketplace. Verhandel kisten, wapens en andere in-game assets. Daarnaast kunnen spelers hun NFT’s verkopen op externe NFT-marktplaatsen. Dit zijn strategische partnerschappen om Path of Survival bekender en toegankelijker te maken.
Survival Coin ($SRV) is de native coin op de Binance Smart Chain waarmee beloningen worden uitgekeerd aan spelers. Daarnaast heb je SRV-tokens nodig om items te kopen en clans en wapens te upgraden. Het SRV-token heeft een totale supply van 1 miljard tokens en wordt verdeeld volgens onderstaand schema. Van de in-game handel wordt 30% verbrand, wat belangrijk is om Surival Coin deflatoir te maken. Het token wordt gelanceerd met een initiële marketcap van 512 500 dollar.
Functionaliteiten van SRV-token:
Path of Survival is gebouwd op de Binance Smart Chain, maar het spel an sich is een layer 0 game. Dit betekent dat de makers het spel zelf off-chain houden, wat zorgt voor een betere creatie van het spel alsook de gaming experience. Een layer 0 protocol verbindt alle andere protocollen om zo een nieuwe, meer robuuste chain te ontwerpen. Een layer 1 protocol heeft beperkingen die deze layer 0 oplossen, zoals het blockchain trilemma. Denk onder andere aan schaalbaarheid. De bijhorende NFT-marketplace bevindt zich wel meteen on-chain.
Hoe werkt dit? Na het spel wordt alle informatie op een blockchain naar keuze geplaatst. Op moment van schrijven kan dit de Binance Smart Chain zijn, alsook de Cronos blockchain.
Initieel was het plan om Path of Survival te lanceren op de blockchain van Ethereum, maar vanwege de aanhoudende en torenhoge transactiekosten heeft de gemeenschap gekozen voor de Binance Smart Chain (BSC). Maar de makers wilden zich niet beperken tot slechts één blockchain, interoperabiliteit was nog nooit zo belangrijk. Daarom hebben ze besloten om 20% van de voorraad van de rewards tokens ($SRV) vrij te geven op de blockchain van Cronos.
De Early Access NFT’s werden dan weer gelanceerd op OpenSea aangezien hun eigen NFT-marketplace nog niet live is. Het team heeft besloten om deze NFT’s te creëren op Polygon, omdat ze op die manier toch verhandelbaar zijn via OpenSea maar niet onderhevig zijn aan de torenhoge transactiekosten van het netwerk van Ethereum.
Path of Survival heeft een hoop waar te maken als blockchain agnostisch P2E-game. Dit doen ze op basis van een overzichtelijke roadmap. We bespreken hier de voornaamste agendapunten:
Het team is afkomstig van Bulgarije en heeft samen aardig wat ervaring:
LinkedIn
LinkedIn
Path of Survival heeft een mooie lijst van partners en backers, laten we kijken naar een aantal van deze:
Path of Survival is actief op verschillende kanalen. Het is nog steeds een jong project maar hun community groeit elke dag. Onderstaand zijn aantallen op moment van schrijven, 30 april 2022.
Path of Survival is een layer 0 agnostische blockchain game dat zomaar de wereld van blockchain gaming kan veranderen. Dankzij het principe van MMORPG kunnen spelers het zowel opnemen tegen elkaar, als de handen in elkaar slaan om als een clan deze virtuele wereld te veroveren. Elk in-game item is een NFT wat de ontwikkeling van Web3 gaming nogmaals aantoont. Deze items kunnen verhandeld worden op hun éigen NFT-marketplace, zowel als op andere externe marktplaatsen.
Ga de strijd aan en verdien daarmee SRV-token en NFT’s. Het spel focust zich op het bouwen van een community door spelers te belonen op tal van manieren. Daarnaast heb je tal van manieren op een passief inkomen te verdienen. Wees de sterkste van je clan en vraag een membership fee aan nieuwe leden.
Heb jij nog vragen over Path of Survival of over P2E-games? Vraag het in onze AllesOverCrypto Facebookgroep waar we inmiddels met meer dan 100.000 leden zijn! Het antwoord op een vraag over crypto vind je ook makkelijk bij onze FAQs. Verder kun je ook veel informatie vinden door je vraag + AllesOverCrypto te googelen.

Starten met NFT’s en geen idee waar je moet beginnen?
Kom dan naar onze Gratis NFT Training!
Bekijk hier wat je gaat leren!
 
 
Met tips over hoe jij jouw geld beschermt in onzekere tijden!

Downloaden!
Leer hoe je begint met Bitcoin en andere cryptomunten!
Geen kennis, ervaring of kapitaal nodig!


Schrijf je in!
Ontvang tips, belangrijke artikelen en veelbelovende cryptomunten met ons gratis abonnement!
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen, Crypto Mastery en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.
De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.
De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.
Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.

© 2017-2022 | AllesOverCrypto
Kom naar onze gratis training en:
Koop je eerste crypto voor maar 1 euro
Snap precies waar je jouw spaargeld in investeert
Ontdek het geheim van succesvolle crypto-beleggers
Reserveer snel mijn plek!

source