Memphis Depay ontwerpt grill met Bored Ape Yacht Club NFT – BTC Nieuws

Home » Memphis Depay ontwerpt grill met Bored Ape Yacht Club NFT – BTC Nieuws
Memphis Depay ontwerpt grill met Bored Ape Yacht Club NFT – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
De nummer 9 van FC Barcelona zal voortaan licht reflecteren als hij lacht. Memphis Depay heeft namelijk een grill laten ontwerpen met aardig wat diamanten erin (niet te verwarren met een barbecue grill). Het is opmerkelijk dat op één van de tanden een Bored Ape NFT te zien is van de BAYC.
Memphis Depay had al een profielfoto van zijn Bored Ape, maar kon er geen genoeg van krijgen. Hij bezit nu ook een Bored Ape voor over zijn linker voortand. Dit is precies dezelfde Ape als op zijn instagram profielfoto (zie onderstaande afbeelding).
A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay)
Deze NFT-aapjes zijn al niet goedkoop, en dat zal ook gelden voor deze grill. Het werd ontworpen door Gabby Elan Jewelry en zit vol details die Memphis Depay omschrijven. Als je deze gaat ontleden, is het bijna onlogisch als hij dit juweeltje niet had gekocht.
In onderstaande video zijn deze details goed te zien. Aan de linkerkant van de grill (rechterkant voor Depay) is een puma logo te zien. Dit verwijst naar zijn functie bij het merk. Hij is sinds twee maanden geleden namelijk wereldwijde ambassadeur van Puma, dus die subtiele hint mocht niet ontbreken.
A post shared by Gabby Elan Jewelry (@gabbyelanjewelry)
Vanuit hier kunnen we ook beter verklaren waarom er BADTTW onderin zijn mond komt te staan. Dit staat voor Blind and Deaf to the World – het sublabel van Depay. Deze spreuk verwijst naar zijn handelsmerk; de vingers in beide oren als hij scoort.
Vervolgens kunnen we ook een leeuwtje zien aan de rechterkant. Het staat groot op zijn rug getatoeëerd en verwijst ook naar zijn biografie ‘Heart Of A Lion’. Maar dat dier ernaast is natuurlijk veel interessanter; de Bored Ape.
Deze aap is al een aantal maanden in het bezit van Depay. Hoewel het super leuk is om te flexen met een Bored Ape, hield Yuga Labs – de maker van de Bored Ape Yacht Club – een airdrop in maart. Hierdoor kreeg elke BAYC holder een flink aantal Ape Coins. Volgens The Block Crypto was dit aantal 10.094 (om precies te zijn).
Op dit moment heeft dit een waarde van ongeveer 160.000 dollar (150.000 euro). Dit is natuurlijk veel minder dan de waarde van de Bored Ape, maar hierdoor is het wel aannemelijk dat Memphis Depay een wallet, en waarschijnlijk ook een zak met crypto heeft.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin

btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source