Pleuris in de wereld van NFT – BNR Nieuws

Home » Pleuris in de wereld van NFT – BNR Nieuws
Pleuris in de wereld van NFT – BNR Nieuws

Of luister via Spotify Apple Podcasts
In de wondere wereld van de non-fungible tokens, de digitaal gewaarmerkte creatieve werken, is de pleuris uitgebroken. Hele families van NFT’s worden gekopieerd naar een andere blockchain en daar als even echt verkocht. Hoe kan dat?

Abonneren | CryptoCast
Simon Lelieveldt, expert financiële regelgeving, die flink van leer trekt tegen nieuwe regels voor klantkennis (KYC) in Europa. Hij ziet ze als schending van mensenrechten, vooral het recht op privacy. Ook op een nieuw digitaal Europees register van waardevolle bezittigen – tot en met sieraden – heeft hij harde kritiek. Cohost is Paul Buitink en de nieuwe CryptoCast is al te beluisteren op de bekende plaatsen.
Met Herbert Blankesteijn bespreken we elke week de toestand van de crypto. Luister live woensdagochtend rond 8:50 in De Ochtendspits, of wanneer je wilt via bnr.nl/cryptoupdate, Apple Podcast of Spotify.

source