Deze NFT maker is er waarschijnlijk vandoor met 70 miljoen dollar – BTC Direct | Nieuws – BTC Nieuws

Home » Deze NFT maker is er waarschijnlijk vandoor met 70 miljoen dollar – BTC Direct | Nieuws – BTC Nieuws
Deze NFT maker is er waarschijnlijk vandoor met 70 miljoen dollar – BTC Direct | Nieuws – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Je hebt er misschien wel eens over gehoord; de NFT game ‘Pixelmon’. De maker(s) van deze NFT’s hadden een opbrengst van maar liefst 70 miljoen dollar, en sinds 55 dagen is er niks meer vernomen van het bedrijf. De NFT-game had flinke beloftes om dit spel van de grond te krijgen met gepixeleerde monstertjes, vergelijkbaar met Pokémon.
Echter, de output van het bedrijf is tot nu toe minimaal. Je kan enigszins stellen dat deze NFT’s lachwekkend zijn – behalve voor de investeerders natuurlijk. Een paar weken terug kwam Pixelmon met de eerste in game NFT’s, die niet bepaald goed werden ontvangen.
Dit is ergens wel logisch als je het resultaat ziet van NFT’s die 3 ethereum kostten om te minten. Ik presenteer u, Pixelmon Kevin:

Op het moment dat de eerste NFT’s uitkwamen, zou er al een lichtje moeten branden. Als je de website van Pixelmon bekijkt en het resultaat van de poppetjes, dan is het overduidelijk dat er iets serieus mis gaat.
De tweede ‘red flag’ komt nu ook, na ongeveer twee maanden. Het twitteraccount van Pixelmon heeft al 55 dagen niks van zich laten horen. Een trieste zaak voor investeerders die veel geld investeerden.
??? @pixelmon ???
~ Expectation vs Reality
~ The importance of DYOR pic.twitter.com/x3ElUe9Q31
De actie van Pixelmon blijkt weer een belangrijke les om je eigen research te doen als je aan de haal gaat met NFT’s. Check het plan, het team en de whitepaper goed. Want voor je het weet betaal jij drie ethereum voor een ‘Kevin’.
Ironisch gezien is de laatste tweet van Pixelmon een roadmap van de NFT-game. De vraag is alleen of ze deze beloftes waar kunnen maken, vooral na het presenteren van de machtig mooie en waardevolle Pixelmon-NFT’s. Investeerders hebben inmiddels veel geld verloren.
!roadmap pic.twitter.com/4ReAcO50iE
De maker van Pixelmon, die zichzelf Syber noemt op twitter, probeerde de hype tevergeefs op 3 maart toch nog aan te wakkeren.
“Hé iedereen, we hebben een telefoontje gekregen van het hoofd van een grote game studio. We zijn nu met hen bezig. We zullen de ruimtes herschikken zodra we kunnen”, aldus de geloofwaardige Syber op twitter.
Hey everyone, we got a call from the head of a major game studio. We are on with them now. We will reschedule the spaces as soon as we are able.
Je kan inmiddels van uitgaan dat investeerders gescamd zijn – of Pixelmon moet binnen korte termijn hele mooie resultaten laat zien. Het bedrijf kreeg 70 miljoen dollar van investeerders en dat is niet bepaald terug te zien zijn in de NFT-monstertjes. Investeerders hebben nu de keuze om de NFT’s voor veel minder te verkopen, of om toch nog op een wonder te wachten. Wat zou jij doen?
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Sorry, the comment form is closed at this time.
btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source