Twinkle verkoopt als eerste Nederlandse vakblad een NFT | Twinkle – Twinkle

Home » Twinkle verkoopt als eerste Nederlandse vakblad een NFT | Twinkle – Twinkle
Twinkle verkoopt als eerste Nederlandse vakblad een NFT | Twinkle – Twinkle

Een welles-nietes kwestie
Wie zijn de genomineerden voor de Shopping Awards 2022 publieksprijzen
Twinkle100 voegt marketplaces toe en breidt uit
Waarom is België een moeilijke markt om te adverteren?
Twinkle nr. 4 – april 2022
Twinkle nr. 3 – maart 2022
Twinkle nr. 2 – februari 2022
Twinkle nr. 1 – januari 2022
Twinkle nr. 10 – december 2021
Twinkle nr. 9 – november 2021
De redactie van Twinkle biedt een artikel over NFT’s aan als NFT. Het e-commerce vakblad is de eerste Nederlandse publicatie die hiermee in de handel van de populaire digitale objecten stapt. Het artikel is vanaf vandaag te koop in een unieke, eenmalige oplage.
‘NFT’s in e-commerce: aanhaken of afwachten’, luidt de titel van het stuk. In het artikel wordt de vraag behandeld of het voor webshops interessant is om in de handel in NFT’s te stappen. De Twinkle NFT is vanaf vandaag te vinden op de marktplaats OpenSea.io, waar het verkocht wordt aan de hoogste bieder. Een primeur voor een artikel uit een Nederlands gedrukt blad.
De opbrengst van de NFT wordt geschonken aan een goed doel naar keuze van de koper. Twinkles motief is dan ook met name onderzoekend van aard, vertelt Verheij. ‘Wij als vakbladredactie moeten voor onze lezers filteren welke gebeurtenissen nieuwswaardig en noemenswaardig zijn. We zien dat veel organisaties momenteel inspelen op de NFT-hype. Maar wat is nou een serieuze onderneming en wat is slechts marketing? Daarover kun je pas oordelen als je begrijpt wat het is.’
Er is op dit moment 0 keer gereageerd op:
Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Je reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.
Twinkle schrijft voor en over online shops, over retailers en merken die een omnichannel strategie uitrollen en over hoe de nieuwe digitale werkelijkheid zich op de winkelvloer manifesteert.
Twinkle is onderdeel van BBP Media B.V.
© 2022 Alle rechten voorbehouden

source