LG komt net als Samsung met NFT tv's – BTC Nieuws

Home » LG komt net als Samsung met NFT tv's – BTC Nieuws
LG komt net als Samsung met NFT tv's – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
De verwachte concurrentie is er nu al; LG volgt Samsung en gaat NFT’s toevoegen aan hun ‘flagship’-tv’s. De twee Zuid-Koreaanse bedrijven nemen het voortouw in de mainstream implementatie van NFT’s.
Volgens Forkast News kregen veel Zuid-Koreanen rond de jaarwisseling al tal nieuwsbrieven van bedrijven die draaiden om één ding: Non-Fungible Tokens. NFT’s waren natuurlijk een gigantische hype in 2021, en deze zal waarschijnlijk doorzetten in 2022 met deze grote mainstream adoptie. ‘Veel topmanagers beloofden dat ze in het nieuwe jaar alles zouden doen om NFT’s te ontwikkelen, maar de grootste Zuid-Koreaanse bedrijven – Samsung, LG Electronics en Shinhan Card – hebben al plannen ontvouwd om de digitale token-technologie in te voeren’, aldus het nieuwsplatform. Shinhan is een Zuid-Koreaanse creditcard maatschappij.
“In 2022 introduceert Samsung ’s werelds eerste op tv-schermen gebaseerde NFT-verkenner en marktplaats-aggregator, een baanbrekend platform waarmee u uw favoriete kunst kunt bekijken, kopen en weergeven – alles op één plek”, vertelde Samsung in de aankondiging van de Samsung Newsroom. LG hield één dag na deze aankondiging een persconferentie, waarin Park Hyung-se, voorzitter van LG’s home entertainment business divisie, zei dat ze absoluut NFT’s willen adopteren in hun tv-arrangement.
Samsung is nog steeds de best verkopende televisiefabrikant ter wereld, met ongeveer 30,8% van de wereldmarkt in het derde kwartaal van vorig jaar. LG doet het iets minder goed, maar staat wel op de tweede plek. LG was ook al eerder bezig met NFT’s. Zo hielden zij in december vorig jaar een tentoonstelling van op NFT gebaseerde kunst.
Business professor Kim Dae-jong van de Sejong University vertelde Forkast.News in een interview dat de nieuwe NFT-functie van Samsung en LG niet alleen een gunstig effect zal hebben op de NFT-markt, maar ook op de markt voor virtuele valuta. Dit is een goed teken voor de cryptomarkt als de hype van NFT’s blijft groeien. Als 2022 het vorige jaar overschaduwd op het gebied van Non Fungible Tokens, kan het nog eens een mooi jaar worden voor deze markt.
 
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Sorry, the comment form is closed at this time.
btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source