Belgen komen met eerste mobiele nft-tracker – Computable.be

Home » Belgen komen met eerste mobiele nft-tracker – Computable.be
Belgen komen met eerste mobiele nft-tracker – Computable.be
De Belgische beleggingstracker Delta heeft haar app uitgebreid met nft-functionaliteiten, door gebruikers in staat te stellen nft's te verkennen en te tracken naast de aandelen, cryptomunten en fondsen die ze bezitten. Dat is een wereldprimeur, zegt het bedrijf uit Gent.

Delta is een app die beleggers een overzicht biedt van hun investeringsportefeuille en stelt gebruikers in staat om de totale waarde van hun crypto’s, aandelen en fondsen op te volgen. Vanaf nu komen daar dus ook NFT’s bij (non-fungible tokens). Voorlopig is alleen connectie met Ethereum-wallets mogelijk, zoals bijvoorbeeld met MetaMask, maar later dit jaar worden er ook andere wallets toegevoegd. Gebruikers zullen de NFT’s die ze bezitten kunnen opvolgen, maar ook meer dan 18 miljoen NFT’s kunnen doorzoeken, via een soort zoekmachine. 
2021 was het jaar waarin NFT’s mainstream gingen. Volgens een recent rapport van NonFungible.com sprong de totale waarde van alle NFT-transacties wereldwijd met 21.350 procent naar meer dan 17 miljard dollar in 2021, van 82,5 miljoen dollar in 2020. 
‘De meeste retailbeleggers jongleren vandaag met meerdere financiële apps, waardoor het echt moeilijk is om een accuraat overzicht te krijgen van hun beleggingen’, zegt Delta-ceo Nicolas Van Hoorde. ‘Met connecties met meer dan 5.000 banken en brokers is Delta de eerste app die gebruikers een volledig beeld geeft van hun beleggingen – inclusief NFT’s – op een plaats. Hoewel NFT’s geen klassieke beleggingsassets zijn, geloven we dat ze deel zullen uitmaken van de investeringsportefeuille van veel consumenten en daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om ze toe te voegen aan het Delta-universum.’
Delta is een dochter van eToro, een sociale beleggingsnetwerk met ruim 27 miljoen geregistreerde gebruikers. 
LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren
Reacties van gasten worden niet direct op de site geplaatst. De redactie controleert vooraf of de reactie aan een aantal voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn:
Ik verklaar hierbij dat tekst rechtenvrij is en door mij gepubliceerd mag worden. Ik vrijwaar de eigenaar van Computable voor alle claims en daarbij ontstane kosten die uit publicatie hiervan zouden kunnen voortvloeien.
Tevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van de websites van Jaarbeurs b.v. en de hier bovenin genoemde spelregels.
De redactie behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen, in te korten of te verwijderen. De redactie gaat niet in discussie over geplaatste of verwijderde reacties. IP-nummers worden enkel gelogd om misbruik te monitoren, maar niet gepubliceerd of op een andere manier gebruikt.
Het is de redactie toegestaan om de inhoud van de reacties te hergebruiken in de print en online titels van de uitgever van Computable.

Alle rechten voorbehouden © 2010-2022 Jaarbeurs
( 0.7929sec)

source