Man verwart NFT met FTE en zit nu fulltime de boekhouding van een bedrijf te doen – De Speld

Home » Man verwart NFT met FTE en zit nu fulltime de boekhouding van een bedrijf te doen – De Speld
Man verwart NFT met FTE en zit nu fulltime de boekhouding van een bedrijf te doen – De Speld

fizkes / Shutterstock

21 april 2022 door en
Sjors meende een buitenkansje te hebben gespot op het internet: een bewijs op de Blockchain dat een jpeg van een verveelde aap voor slechts 1,0 ETH van hem zou zijn. Maar hij vergiste zich: het aantal ETH’s voor de NFT van de aap bleek te slaan op het aantal FTE’s, en nu zit hij vuistdiep in de boekhouding voor 2020 van het bedrijf Monkey Business.
“Ik heb mij vergist”, zegt Sjors. “In plaats van NFT-bezitter ben ik vijf dagen in de week werkzaam voor een bedrijf dat airco’s verkoopt. Ook leuk, maar niet hetzelfde als het bezitten van een digitale aap. Maar ik heb ervan geleerd: ik stuur nu mijn dagelijkse ETA voor het avondeten naar mijn vriendin. En als ze dan zegt dat ze niet houdt van PDA keer ik gewoon weer om en ga ik naar de HEMA.”
if(window.strchfSettings === undefined) window.strchfSettings = {};window.strchfSettings.stats = {url: “https://de-speld.storychief.io/nl/man-verwart-nft-met-fte-en-zit-nu-fulltime-de-boekhouding-van-een-bedrijf-te-doen?id=30805043&type=2”,title: “Man verwart NFT met FTE en zit nu fulltime de boekhouding van een bedrijf te doen”,id: “e06f5e82-c463-41eb-b3da-b47eb0ef21d1”};(function(d, s, id) {var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) {window.strchf.update(); return;}js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “https://d37oebn0w9ir6a.cloudfront.net/scripts/v0/strchf.js”;js.async = true;sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs);}(document, ‘script’, ‘storychief-jssdk’))

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


document.getElementById( “ak_js” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );
Kwestie van DLA-tjes.
Ik zou zeggen: GIY.
HA-HA-HA!!!
Ja-ja-ja.
Goeie!
Als CEO van Monkey Business LTD snap ik er REET van. Het zal wel GRAPPIG zijn bedoeld.
Laten we het daar maar op houden.
De wereld gaat nog eens ten onder aan goede bedoelingen.
Bezoeker Slagharen zat urenlang vast op de rug van een pony
Buschauffeur onzeker over zichzelf omdat mensen hem om de haverklap laten stoppen
Het meubelboulevardverhaal: hoe zat het ook alweer?
Paasjournaal: ‘Vinden ze het kruis op tijd voor de kruisiging van Jezus?’
CDA: ‘Er moeten voortaan onsmakelijke plaatjes van onderkinnen op fastfoodverpakkingen komen’

source