Blizzard-ceo Ybarra: Blizzard werkt niet aan nft's – Gaming – Nieuws – Tweakers

Home » Blizzard-ceo Ybarra: Blizzard werkt niet aan nft's – Gaming – Nieuws – Tweakers
Blizzard-ceo Ybarra: Blizzard werkt niet aan nft's – Gaming – Nieuws – Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.
Blizzard werkt niet aan nft’s, zegt president van het bedrijf Mike Ybarra. Daarmee reageert hij op onrust die is ontstaan na een enquête die Activision Blizzard uitstuurde. In die enquête stonden vragen over onder meer nft’s en play-to-earncryptogames.
Meerdere mensen geven sinds dit weekend op Twitter aan een enquête van Activision Blizzard te hebben ontvangen, schrijft GameRant. In de vragenlijst werden gebruikers gevraagd hoeveel interesse ze hebben in de games van het bedrijf, hoe vaak ze deze games spelen en welk genre ze het vaakst spelen.
De vragen gingen ook over in welke ‘nieuwe trends’ binnen gaming de gebruikers geïnteresseerd zijn. Hierbij werden onder meer abonnementen als Xbox Game Pass en Playstation Now genoemd, evenals crossplay, VR- of AR-gaming en de metaverse. Vragen over nft’s en ‘play-to-earngaming om cryptomunten, nft’s of echt geld te kunnen winnen’ werden eveneens gesteld. Sommige gebruikers dachten door deze laatste vragen dat het bedrijf actief werkt aan de implementatie van nft’s en play-to-earngames.
Blizzard-president Mike Ybarra schreef zondagmiddag op Twitter dat ‘niemand aan nft’s werkt’. Waarom de vragen dan in de enquête werden gesteld, is niet duidelijk. Het is eveneens niet bekend of hij alleen over Blizzard spreekt of ook namens Activision. De afgelopen maanden hebben meerdere ontwikkelaars hun steun voor nft’s binnen gaming uitgesproken, waaronder Square Enix, de makers van Stalker 2 en Ubisoft. De nft’s van Ubisoft bleken geen succes te zijn en voor Stalker 2 zijn de nft’s inmiddels geschrapt.
Door Hayte Hugo
Redacteur
19-04-2022 • 11:09
88 Linkedin
Submitter: Zeror
Blockchaingames, nft's en meer
[Reactie gewijzigd door SinergyX op 19 april 2022 12:53]
[Reactie gewijzigd door PjotterP op 20 april 2022 00:07]
[Reactie gewijzigd door Bender op 19 april 2022 12:06]
[Reactie gewijzigd door disguisedpotato op 19 april 2022 18:50]

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 – 2022 Hosting door True

source