ApeCoin stijgt met 40% te midden van Metaverse geruchten – Newsbit.nl

Home » ApeCoin stijgt met 40% te midden van Metaverse geruchten – Newsbit.nl
ApeCoin stijgt met 40% te midden van Metaverse geruchten – Newsbit.nl

Newsbit
Home » NFT Nieuws » ApeCoin stijgt met 40% te midden van Metaverse geruchten
De ApeCoin prijs is vandaag met meer dan 40% gestegen. Dit vanwege de speculatie rond het Otherside metaverse project.
ApeCoin is de token van het bekende Bored Ape Yacht Club (BAYC) ecosysteem. De prijs van de Apecoin is zojuist naar zijn hoogste punt in een maand tijd gestegen.
Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ApeCoin rond de $17,20. Dit terwijl de prijs een dag geleden nog ‘slechts’ rond de $12,20 lag. Dat betekent dat de ApeCoin koers in minder dan 24 uur tijd met meer dan 40 procent is gestegen.
ApeCoin’s indrukwekkende rally kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. Eén daarvan is de notering van de token op Gemini Earn. Dit is een leen-programma van de crypto exchange Gemini waarmee gebruikers hun digitale activa kunnen uitlenen aan institutionele spelers en rente kunnen verdienen.
Love $APE? We do too 🥰

You can buy, sell, store and now earn APY on $APE every single day 🐵

Calculate your crypto earnings with our #GeminiEarn calculator here: https://t.co/BufrHZJmXz pic.twitter.com/OeWt0Kswh1
Een andere, en waarschijnlijk meest belangrijke reden, is echter de groeiende speculatie over de recente aankondiging van Yuga Labs over hun aankomende metaverse genaamd Otherside. Dit zijn de makers van de Bored Ape Yacht Club NFT collectie.
Volgens Bored Ape eigenaar Renegademaster, bereidt Yuga Labs zich voor op de land-verkoop voor het Otherside project. Deze wordt gehouden als een veiling met een startprijs van 600 APE tokens. Vandaag de dag heeft dit een geschatte waarde van bijna $10.000.
Was just sent some huge alpha re @yugalabs land drop. The sale will be a Dutch auction of some sort starting at 600 $APE.

BAYC / MAYC (Airdrop)
Punks, Meebits, Cool Cats, Nounz, WoW, Toadz (Auto WL)

Get your $APE ready. Looks like we’re gonna need it. #BAYC #OTHERSIDE
Het Otherside-project, dat voor het eerst in maart werd aangekondigd, zal naar verwachting voor eind april worden gelanceerd. Hoewel details van Yuga Labs’ nieuwe metaverse project schaars zijn, werd bevestigd dat het zou worden aangedreven door ApeCoin.
ApeCoin zelf werd slechts een paar dagen voor de oorspronkelijke aankondiging van Otherside gelanceerd. De lancering kan worden geclaimd door Bored en Mutant Ape Yacht Club houders.
Ook andere metaverse tokens zijn bezig aan een flinke koersstijging. Zo is de ‘The Sandbox’ prijs in de afgelopen 24 uur met 6 procent gestegen en ook de Enjin Coin koers ligt 7% hoger dan een dag geleden.

source