NFT marktplaats OpenSea gewaardeerd op 13,3 miljard dollar – Emerce

Home » NFT marktplaats OpenSea gewaardeerd op 13,3 miljard dollar – Emerce
NFT marktplaats OpenSea gewaardeerd op 13,3 miljard dollar – Emerce

NFT veilingmarkt OpenSea heeft 300 miljoen dollar opgehaald onder leiding van investeerders Paradigm en Coatue tegen een enorme waardering van 13,3 miljard dollar.
OpenSea, een marktplaats voor cryptoplaatjes, realiseerde afgelopen maand meer dan 2,4 miljard dollar aan transactievolume, tegen enkele honderden miljoenen aan vergoedingen een jaar geleden.
NFT’s zijn op blockchain gebaseerde eigendomsakten voor digitale objecten. De handel daarin is het afgelopen jaar enorm gegroeid.
Het geld wordt gebruikt om de productontwikkeling op te voeren. Daarnaast wil het bedrijf meer personeel aannemen en de klantenondersteuning worden vergroot.
OpenSea heeft nog weinig concurrentie van andere NFT-marktplaatsen, hoewel dat kan veranderen als Coinbase zijn plannen op dat gebied doorzet.
Ook het bedrijf GameStop heeft een bedrijfsonderdeel voor NTF opgezet, maar dan gericht op gaming.
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
Marktplaats voor NFT’s OpenSea verbiedt de handel in PHAYC- en Phunky Ape Yacht Club (of PAYC)-collecties. Dat zijn gespiegelde maar verder identieke versies van dure Bored Ape Yacht Club-avatars.
Even voor kerst ging het eerste sms’je ter wereld onder de hamer in Frankrijk. Het bericht met de tekst ‘Fijne Kerst!’, dat in 1992 werd verstuurd naar de toenmalige…
Veilinghuis Christie’s houdt volgende week een aantal veilingen van digitale kunst in samenwerking met NFT-marktplaats Opensea.
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source