Lidl komt met NFT-eieren – BTC Nieuws

Home » Lidl komt met NFT-eieren – BTC Nieuws
Lidl komt met NFT-eieren – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
De supermarkt vertelt via instagram dat zij unieke Lidl-NFT’s gaan verloten. Het regent reacties van mensen die er serieus op ingaan, maar ook van mensen die verwachten dat dit een 1 april grap is. Dat laatste is de meest waarschijnlijke optie. Lidl heeft zich tot nu toe niet bezig gehouden met crypto-gerelateerde onderwerpen, maar vlak voor 1 april vertelt het bijzondere NFT-items aan te bieden.
“Crypto crazies, NFT-verzamelaars en Lidl-fans opgelet!”, luidt het bericht van de supermarkt. “Dit is jouw kans om eigenaar te worden van één van de unieke Lidl merchandised NFT eieren!”
Lidl vertelt dat je met deze eieren een speciaal stukje Lidl kan bezitten bezitten. “Binnenkort worden deze eieren bij opbod geveild, je kunt ze bemachtigen met crypto munten. Houd ons Instagramkanaal in de gaten voor meer info! Wie moet deze aan zijn of haar NFT-collectie toevoegen?”
A post shared by Lidl Nederland (@lidlnederland)
De eieren kunnen dus gekocht worden met crypto, wat logisch is met NFT’s, maar de supermarktketen laat nog niks los over een eventuele NFT-marktplaats waarop de eieren worden geveild. Lidl heeft geen telefoonnummer op de pers-website staan, waardoor ze niet direct bereikbaar zijn voor commentaar.
BTC Direct heeft contact opgenomen via de mail en hoopt op een reactie. Daarin staan de vragen of deze NFT-sale betrouwbaar is, op welke marktplaats deze worden geveild en met welke crypto de NFT’s worden gekocht. Wellicht reageert de supermarkt nog op deze vragen.
Over supermarkten gesproken die iets met crypto doen: Konzum, de grootste Kroatische supermarktketen, accepteert wel al crypto. Niet alleen bitcoin en ethereum, maar negen verschillende crypto’s. Je kan er terecht met onder andere bitcoin, ethereum, XRP en tether.
Nederland kent helaas nog geen supermarktketen die crypto accepteert – mits de Lidl daar nu verandering in brengt. Albert Heijn heeft een aantal jaar geleden wel blockchain technologie ontdekt, maar dat was voor andere doeleinden dan betalingen.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Sorry, the comment form is closed at this time.
btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source