Ubisoft luistert eindelijk naar gamers en stopt ontwikkeling NFT’s in Ghost Recon Breakpoint – BTC Nieuws

Home » Ubisoft luistert eindelijk naar gamers en stopt ontwikkeling NFT’s in Ghost Recon Breakpoint – BTC Nieuws
Ubisoft luistert eindelijk naar gamers en stopt ontwikkeling NFT’s in Ghost Recon Breakpoint – BTC Nieuws

btc = €
Powered by BTC Direct
Ubisoft luistert eindelijk naar zijn gaming community. Beincrypto meldt dat het bedrijf de NFT ontwikkeling in Ghost Recon Breakpoint beëindigt. Er worden dus geen NFT’s meer uitgebracht voor het spel.
Het is alweer een tijdje geleden dat Ubisoft met in-game NFT’s kwam voor het spel Ghost Recon Breaking point. De crypto community was erg blij met de aankondiging, terwijl gamers zich beklaagden. Zij zagen de meerwaarde niet van NTF’s in het spel. Uit protest verwijderde sommige games zelfs alles wat met Ubisoft te maken had.
Because of my personal view of NFTs and not because of the environmemt entirely, I will now proceed to uninstall anything related to you right now and cease further purchases of your games.

That is all. For people that dislike Current Ubi's marketing, just stop buying.
Toen Unisoft een trailer online gooide voor de NFT’s, werd deze er nagenoeg meteen afgehaald. Door middel van een programma, waarmee je nog steeds de dislikes bij YouTube kon zien, was te zien dat de video 1,400 likes en 37,000 dislikes had. De trailer van Ubisoft kreeg hiermee een teleurstellend percentage van 95% dislikes. Het bedrijf heeft nu eindelijk – door niet door te gaan met deze ontwikkeling – geluisterd naar zijn spelers.
Ghost Recon liet een speciaal voor hen een berichtje achter. “Hey Ghosts, Namens het hele Ghost Recon-team willen we je nogmaals bedanken voor uw voortdurende liefde en steun die je hebt voor de franchise. De feedback die jullie hebben gegeven voor Ghost Recon Breakpoint is van groot belang geweest en zal helpen de toekomst van de franchise vorm te geven.”
Hey Ghosts, we have an important message we would like to share with you all ? pic.twitter.com/kYeyVWVtgi
Beincrypto zegt dat functionarissen van Ubisoft in het verleden hebben gezegd dat Ubisoft Quartz – het NFT-platform van Unisoft – de eerste stap zou zetten om een metaverse te maken. Daarnaast is het bedrijf nog steeds enthousiast over blockchain-technologie. Hoewel het bedrijf de ondersteuning voor Ghost Recon, heeft stopgezet, vindt het nog steeds andere manieren om gebruik te maken van deze technologie. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld het Strategic Innovation Lab gelanceerd dat Tezos gebruikt. Daarnaast maakte de spellenboer ook een vierjarig onderzoeks- en ontwikkelingsplan.
Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.
Bezoek mijn Linkedin
Sorry, the comment form is closed at this time.
btc = €
Powered by BTC Direct
•     Wat is blockchain?
•     Wat is bitcoin?
•     Wat is een bitcoin wallet?
•     Hoe koop ik bitcoin?
•     Hoe verkoop ik bitcoin?
•     Hoe lang duurt een transactie?
•     Bitcoin koers
•     Bitcoin minen
•     Meer achtergrondinformatie
 
           •    Organisatie
           •    Redactie
           •    Contact
           •    Tip redactie
           •    Vacatures
           •    Webshop
           •    Vouchercode BLOX
           •    Vouchercode BTC Direct
 
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen

nieuws.btcdirect.eu
nieuws@btcdirect.eu

De informatie in onze artikelen is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies.
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Copyright 2013-2022 | BTCDirect.eu

source