Thierry Baudet brengt als eerste politieke partij twee NFT-reeksen uit » Crypto Insiders – Crypto Insiders

Home » Thierry Baudet brengt als eerste politieke partij twee NFT-reeksen uit » Crypto Insiders – Crypto Insiders
Thierry Baudet brengt als eerste politieke partij twee NFT-reeksen uit » Crypto Insiders – Crypto Insiders

Home > Nieuws > NFT nieuws > Thierry Baudet brengt als eerste politieke partij twee NFT-reeksen uit
Foto: Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com
Politicus Thierry Baudet van Forum voor Democratie is een controversiële man. Door velen wordt hij zwaar bekritiseerd, maar een trouwe groep fans heeft hij ook zeker en wat te zeggen heeft hij ook. Dat maakt hij nu meer duidelijk dan ooit, en wel met behulp van twee reeksen non-fungible tokens (NFT’s).
Baudet is fel tegen het beleid van met name overheden en het World Economic Forum (WEF), die zich volgens hem de wereld de verkeerde richting opsturen en de ernstige bedreigingen vormen voor bijvoorbeeld individuele vrijheid en het welzijn van de maatschappij.
De gloednieuwe uitgeverij Amsterdam Books komt goed van pas bij zijn doelen. Deze uitgeverij streeft ernaar om de vrijheid van meningsuiting te stimuleren, zeker in een tijd waarin dat moeilijker wordt. “In de zeventiende eeuw kwamen schrijvers en uitgevers uit heel Europa naar Nederland en naar Amsterdam in het bijzonder, omdat ze hier wél hun boeken konden laten drukken en uitgeven. Amsterdam Books staat in die traditie. Amsterdam Books staat voor het vrije woord dat in de huidige tijd steeds meer onder druk staat,” toont de website van de uitgeverij.
De nieuwste aanwinst is geen boek geworden, maar twee series NFT’s met een beperkte oplage van 2.000 stuks. De tokens staan in het teken van het lang erg populaire computerspel Street Fighter II, en verbeeldt een knokpartij tussen Baudet en World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab. Ze dragen dan ook de naam ‘Baudet vs Schwab NFT’s’.
De uitgeverij ziet het initiatief als een manier om zijn lezers en auteurs met elkaar te verbinden, daarom bieden ze de koper ook de nodige privileges. Zo kun je er in de toekomst airdrops met meer NFT’s mee ontvangen, krijg je toegang tot een exclusieve community van lezers en auteurs en ontvang je met de NFT’s previews van nog te publiceren boeken. Hier zal mee worden geëxperimenteerd. Het bedrijf geeft aan met de NFT’s iets te doen waar andere uitgeverijen doorgaans niet zo goed in zijn: communities van lezers opbouwen.
Amsterdam Books laat Crypto Insiders weten dat vanavond de whitelisting voor de Baudet vs Schwab NFT’s zal plaatsvinden. “Deze zijn ontwikkeld op de Polygon blockchain. Erg spannend! Wij zijn als één va de eersten die dit nieuws naar buiten mogen brengen.” Tussen zaterdag 19 maart vanaf 8 uur en maandag 21 maart 8 uur krijgen personen op de whitelist de kans om voor 57 polygon (MATIC) te minten. Vanaf 21 maart om 8 uur in de avond start de open sale en gaat de prijs naar 85 MATIC. Daarna zullen ze ook worden aangeboden op het OpenSea-platform voor ether (ETH).

 
© 2021 Crypto Insiders B.V.
© 2021 Crypto Insiders B.V.
Login to your account below

Please enter your username or email address to reset your password.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Cookie Looptijd Omschrijving
cookielawinfo-checbox-analytics 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Analytics”.
cookielawinfo-checbox-functional 11 months The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category “Functional”.
cookielawinfo-checbox-others 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Non Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-performance 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Performance”.
viewed_cookie_policy 11 months The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
viewed_cookie_policy 11 months The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

source