Crypto weekoverzicht: Gaat bitcoin een stuiter maken na McDonald's nieuws? » Crypto Insiders – Crypto Insiders

Home » Crypto weekoverzicht: Gaat bitcoin een stuiter maken na McDonald's nieuws? » Crypto Insiders – Crypto Insiders
Crypto weekoverzicht: Gaat bitcoin een stuiter maken na McDonald's nieuws? » Crypto Insiders – Crypto Insiders

Home > Nieuws > Crypto weekoverzicht: Gaat bitcoin een stuiter maken na McDonald’s nieuws?
Het is vrijdag dus het is weer tijd voor de Crypto Insiders weekupdate! In dit overzicht bekijken we het belangrijkste en interessantste crypto nieuws van de afgelopen week. Ook kijken we natuurlijk weer naar de bitcoin (BTC) koers, gaat ‘ie een bounce maken?
Te beginnen met wat non-fungible token (NFTnieuws. De grote en bekende NFT-marktplaats OpenSea accepteert sinds kort creditcards als betaalmiddel. Dat maakt het kopen van de felbegeerde digitale verzamelstukken natuurlijk een stuk makkelijker!
Dan nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. Waar de Europese Unie enigszins strenge crypto wet- en regelgeving lijkt te ontwikkelen, gaat dat in het VK heel anders. Daar heeft de minister van Financiën deze week namelijk een nieuw pakket aangekondigd waarmee het land tracht “een wereldwijde crypto hub” te worden.
Wanneer kocht jij voor het eerst crypto? Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Europeanen pas in 2021 voor het eerst crypto kocht. Uit een poll op de Crypto Insiders Instagram (volg ons hier!) komen vergelijkbare resultaten naar voren. Van de 500 deelnemers kocht 70% pas in 2020-2022 voor het eerst crypto.
De crypto-sector is hoe dan ook een jonge maar snel opkomende markt. Dat merkt ook de CEO van bankgigant J.P.Morgan op. Die zei deze week namelijk dat decentralized finance (DeFien blockchain “echte, nieuwe technologieën” zijn. Dat wisten wij en jij natuurlijk allang!
Ten slotte bekijken we het enorme Bitcoin 2022 evenement in Miami. Bekende vooraanstaande gasten geven daar speeches naast een hoop andere interessante events. De bekende Bitcoiner Jack Mallers deed gisteravond bijvoorbeeld de aankondiging dat zijn wallet Strike de samenwerking is aangegaan met een aantal grote bedrijven. Gaat McDonald’s dit jaar bitcoin accepteren?
De bitcoin koers deed deze week, ondanks het interessante bitcoin nieuws, niet zo heel veel. Tot vandaag althans. Eindelijk zagen we namelijk weer wat volatiliteit. Maar gaat dit ook voor een verdere bounce zorgen? Wiebe bekijkt de grafieken in de bovenstaande video!
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws, maar ben je doordeweeks vaak druk? Geen nood! Elke vrijdag blikken we terug op de belangrijkste en interessantste ontwikkelingen. Daarnaast publiceren nog een hele hoop andere interessante video’s over crypto. Abonneer je op het Crypto Insiders YouTube-kanaal en klik op het belletje.
Ben je geïnteresseerd om dieper op de koersen in te gaan? Neem dan ook een kijkje in onze premium omgeving! Hier worden dagelijkse analyses door onze analisten en de community gedeeld. Ook kun je hier in contact komen met onze crypto coaches die graag je vragen beantwoorden. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!
© 2021 Crypto Insiders B.V.
© 2021 Crypto Insiders B.V.
Login to your account below

Please enter your username or email address to reset your password.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Cookie Looptijd Omschrijving
cookielawinfo-checbox-analytics 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Analytics”.
cookielawinfo-checbox-functional 11 months The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category “Functional”.
cookielawinfo-checbox-others 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category “Non Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-performance 11 months This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category “Performance”.
viewed_cookie_policy 11 months The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
viewed_cookie_policy 11 months The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

source