Crypto Update: Samsung en NFT's – BNR Nieuws

Home » Crypto Update: Samsung en NFT's – BNR Nieuws
Crypto Update: Samsung en NFT's – BNR Nieuws

Of luister via Spotify Apple Podcasts

Samsung slaat de handen ineen met Nifty Gateway (van de Winklevoss-broers), om de NFT-markt naar hun televisies te brengen. Met duurdere modellen is het binnenkort mogelijk om NFT’s te kopen en te tonen. Ondertussen is het opletten geblazen voor bezitters van een Trezor. E-maildienst Mailchimp is gehackt en de boeven hebben het gemunt op bezitters van een Trezor. Met valse mails proberen ze gebruikers te verleiden om een malafide update te installeren. 
Deze week in de Cryptocast
In de Cryptocast van deze week een gesprek met Arthur van Pelt, de man die al jaren onderzoek doet naar Craig Wright. Wright doet zich al jaren voor als Satoshi Nakamoto en sleept de één na de andere partij voor de rechter. Wat is zijn impact op Bitcoin? Co-host is Jacob Boersma.
Links
Autoriteiten pakken een markt op het darknet aan
Samsung en NFT’s
Hackers hebben NFT’s in hun vizier
De hack van Mailchimp
Met Herbert Blankesteijn bespreken we elke week de toestand van de crypto. Luister live donderdagochtend rond 9:20 in De Ochtendspits, of wanneer je wilt via bnr.nl/podcast/cryptocast/.
Crypto Update: Bitcoin minen met zonne-energie
215 B: Anno 2022 kan niemand meer om het lightning network heen
215 A: Meta probeert opnieuw digitale munt te lanceren

source