Bijzonder: Frenkie de Jong eerste international met eigen NFT's – FCUpdate mobiel

Home » Bijzonder: Frenkie de Jong eerste international met eigen NFT's – FCUpdate mobiel
Bijzonder: Frenkie de Jong eerste international met eigen NFT's – FCUpdate mobiel

Wij maken gebruik van cookies. Doorgaan is akkoord gaan.
Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.
25 maart 2022 – Terwijl Frenkie de Jong zich momenteel richt op de interlands tegen Denemarken en Duitsland, gaat hij geschiedenis schrijven op digitaal gebied. De middenvelder van FC Barcelona richt zich namelijk op NFT’s. Dat zijn zogenaamde Non Fungible Tokens van de ex-Ajacied.

Voetbal International meldt dat fans van de middenvelder vanaf volgende week hun eigen exclusieve Frenkie-NFT’s kunnen verkrijgen via HCM NFT & Metaverse. Dat zijn eigendomscertificaten, waarmee je eigenaar wordt van een digitaal object zoals een foto of video. Iedereen kan dus zijn eigen opvallende momenten van De Jong in handen krijgen.

Het bijzondere een deze NFT’s is dat alles exclusief en niet te kopiëren is. Zo kunnen fans van de speler onderling de NFT’s van De Jong aan elkaar verkopen. In het geval van De Jong zouden fans dus kunnen genieten van fraaie momenten uit zijn tijd bij Ajax, FC Barcelona of Oranje. De handel in NFT’s wordt door steeds meer sporters en artiesten gedaan.
“We zijn hier al een hele tijd mee bezig. De wereld verandert en als atleet moet je meebewegen. Fans van Frenkie maken bovendien kans op gesigneerde merchandise, voetbaltickets en andere mooie prijzen als ze een NFT aanschaffen. Zo creëer je echt een community”, vertelt zaakwaarnemer Ali Dursun in gesprek met VI over deze opvallende stap.
Realtimes | Publishing Network

Innovatieweg 20C
7007 CD, Doetinchem, Netherlands
+31(315)-764002
FCUpdate.nl is een uitgave van SportUpdate B.V. – een onafhankelijk Nederlands bedrijf, gevestigd in Groningen. FCUpdate.nl biedt haar nieuws aan in de Nederlandse taal.
Deze site brengt je het laatste voetbalnieuws, foto’s, video’s en interviews uit de voetbalwereld.
Dat alles 24 uur per dag, zeven dagen per week!
Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Adverteren  |  Colofon  |  Contact
 |  Vacatures | Privacy Manager

source