About You opent winkel met NFT-kleding – Emerce

Home » About You opent winkel met NFT-kleding – Emerce
About You opent winkel met NFT-kleding – Emerce

Modewinkel About You wil NFT’s uit de kledingwereld voor iedereen toegankelijk maken en lanceert daartoe het platform Hypewear.io.
Hypewear wordt voor de zomer gelanceerd en wordt een soort kledingkast voor digitale kleding. Het eigendom van die kleding wordt vastgelegd in een blockchain. Wie een uniek kledingstuk wil dragen, moet een selfie uploaden. De computer kleedt aan en verstrekt een download.
About You wordt de beheerder van de marktplaats. De gebruikers zijn mode-, sport-, game- en muziekmerken en geselecteerde creatievelingen. Wekelijks zullen zij exclusieve kleding droppen die, anders dan gebruikelijk, met gewone euro’s en dollars te kopen zullen zijn. About You kiest hiervoor om de wereld van digitale mode breed toegankelijk te maken.
Concreet, zo verwachten het Duitse bedrijf, zal de NFT-kleding worden gebruikt in profielfoto’s op de socialmedia van Hypewear-klanten.
Het is niet bekendgemaakt welke blockchain wordt gebruikt.
Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond
The Fabricant, een modehuis dat louter digitale kleding voor metaversa maakt, heeft een investering opgehaald van dertien miljoen euro. Een van de investeerders is acteur Ashton Kutcher.
PowNed onderzoekt of er onder zijn achterban interesse is om NFT’s van de publieke omroep te kopen. Er wordt gedacht aan drie verschillende, thematische collecties met typische PowNed-beelden.
In de nog steeds ontluikende markt voor non-fungibele tokens werd vorig jaar voor ruim 25 miljard dollar verhandeld, aldus DappRadar. Terwijl het een jaar eerder nog om minder dan…
Alle rechten voorbehouden © Emerce

source